ظرفيتهاي سرمايه گذاري را نتوانسته ايم خوب معرفي کنيم .
مدير کل دفتر جذب و حمايت از سرمايه گذاري استانداري در حاشيه بازديد از طرح گردشگري و تفريحي الماس چغاخور گفت : ظرفيتهاي سرمايه گذاري را نتوانسته ايم به خوبي معرفي کنيم .
وي ادامه داد :در دنياي سرمايه گذاري ، تجارت و بويژه در بخش گردشگري و توريسم ، تبليغات و اطلاع رساني بسيار حائز اهميت و تاثير گذار است که متاسفانه عليرغم اقدامات فراوان و ايجاد مراکز متعدد گردشگري و تفريحي در طي اين سال ها و همچنين وجود جاذبه هاي طبيعي فراوان که مي تواند موجب حضور مسافران و گردشگران فراوان به استان گردد ، به اين مقوله کمتر توجه شده است .
علي محمدي با اشاره به ظرفيت هاي فراوان تبليغات واطلاع رساني در زمينه فضاي مجازي ، سايتها و... همچنين وجود مخاطبين فراوان فعال در اين حوزه گفت :
سرمايه گذاران ، فعالين اقتصادي ، تجار بايد با يک مديريت صحيح و هدفمند از اين ظرفيت در راستاي معرفي خدمات ، محصولات و توليدات خود بهره گيرند .